Qi ict
/ Security scan

Uw internetverbinding is onmisbaar. Zelfs als u uw bestanden nog niet in de cloud hebt opgeslagen, bent u daar het kwetsbaarst.

Heeft ú een security scan nodig?

Het is het eerste contact met de virtuele buitenwereld, en moet daarom altijd goed beschermd zijn. Maar hoe weet u hoe het met úw beveiliging staat? Met een Qi ict security scan wordt uw internetverbinding en alles wat daarop vanaf internet bereikbaar is uitgebreid en sluitend gecontroleerd op alle zwakke punten en kwetsbaarheden. U weet dan waar u aan toe bent en kunt maatregelen treffen als dat nodig is. Zo blijft uw netwerk te allen tijde hackerproof.

Hoe werkt een security scan?

De security scan controleert automatisch op openstaande netwerkpoorten van uw internetverbinding. Als er een open poort wordt gevonden, dan wordt deze gecontroleerd op alle zwakke punten en bekende kwetsbaarheden. Met de Security scan wordt niet alleen vastgesteld welke dienst via de poort wordt aangeboden, bijvoorbeeld een website, maar ook of de server waarop deze website draait misschien een update nodig heeft.

Security scan kwetsbaarheden rapport

De uitkomsten van de security scan worden door een security engineer gecontroleerd en gerapporteerd. Dit security scan rapport bevat een eindconclusie en aanbevelingen. Indien er zwakke plekken of kwetsbaarheden worden gevonden, dan krijgt u van ons concrete adviezen en tips om ze te verhelpen.

Remote Control

U kunt ervoor kiezen om de security scan eenmalig uit te laten voeren. Veiliger en voordeliger is het om deze regelmatig door ons uit te laten voeren, zodat u altijd een optimale infrastructuur hebt. En dat komt uw organisatie en efficiëntie ten goede. Heeft u een firewall beheer overeenkomst? Dan is onze security scan inbegrepen in uw firewall beheer overeenkomst (Remote control). Twee maal per jaar wordt er een scan gemaakt van uw omgeving waarna u een helder rapport ontvangt van de bevindingen. Dat noemen wij Living Uptime.
 

Deel deze pagina

Interessante informatie gevonden? Met de buttons hieronder kan je deze pagina e-mailen of online delen.

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. Qi ict

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.